Over Suus


 

 

 

Voor ik me ging verdiepen in mijn (onbewuste) overtuigingen en patronen, was het alsof er constant een grijze, grauwe sluier over mijn leven gedrapeerd lag. 
Ik leidde mijn leven en had ook zeker wel momenten van plezier, maar er hing altijd een zwaarte boven mijn hoofd.


 

Eind 2016 merkte ik dat de depressie die ik 10 jaar daarvoor al eens had ervaren, weer de kop opstak.

De grauwe sluier, die er altijd was, wikkelde zich strakker om mij heen. 

Ik had nu twee kinderen en besloot dat er dit keer werkelijk iets moest veranderen. 'Er moet toch meer uit het leven te halen zijn dan dit?', vroeg ik me af. 'Wat kan ik doen?'
Ik ben cursussen en trainingen gaan volgen waar ik veel met energie ging werken. Waar ik mijn eigen schaduwkanten belichtte en me steeds bewuster werd van mijn lichaam en mijn gevoelens.

 

Die grauwe sluier, waar ik zo aan gewend was geraakt trok weg. 
Het was alsof de zonnestralen van het leven mij ineens weer konden bereiken! Het werd lichter en lichter.
In korte tijd veranderde mijn leven compleet, was de depressie afgewend, had ik veel minder stress en meer plezier. Deze verandering heeft zich daarna alleen nog maar verder doorgezet en daar ben ik enorm dankbaar voor!

Ik heb veel ervaring opgedaan in het één-op-één faciliteren en in het geven van (kleinschalige) classes.


Ik doe niets liever dan mijn blik werpen op alles wat voorbijkomt in mijn eigen dagelijks leven (ook de minder comfortabele dingen)  EN ik vind het heerlijk om anderen uit te nodigen hun bewustzijn te vergroten, zodat ook zij een leven kunnen creëren waar ze blij van worden.