Over Suus


Oprichter Shift and Shine
Suus Vink - Access Consciousness Certified Facilitator

 

 

 

Voordat ik kennis maakte met Access Consciousness, was het alsof er constant een grijze, grauwe sluier over mijn leven gedrapeerd lag. 
Ik leidde mijn leven en had ook zeker wel momenten van plezier, maar er hing altijd een zwaarte boven mijn hoofd.


 

Eind 2016 merkte ik dat de depressie die ik 10 jaar daarvoor al eens had ervaren, weer de kop opstak.

De grauwe sluier, die er altijd was, wikkelde zich strakker om mij heen. 

Ik had nu twee kinderen en besloot dat er dit keer werkelijk iets moest veranderen. 'Er moet toch meer uit het leven te halen zijn dan dit?', vroeg ik me af. 'Wat kan ik doen?'
'Toevallig' verscheen Access Consciousness niet lang daarna op mijn pad.
Met het leren en ontvangen van de Access Bars en de vele andere tools van Access Consciousness werd die grauwe sluier, waar ik zo aan gewend was geraakt, weggetrokken. 
Het was alsof de zonnestralen van het leven mij ineens weer konden bereiken! Het werd lichter en lichter.
In 3 maanden tijd veranderde mijn leven compleet, was de depressie afgewend, had ik veel minder stress en meer plezier. Deze verandering heeft zich daarna alleen nog maar verder doorgezet en daar ben ik enorm dankbaar voor!

Ik heb veel ervaring opgedaan in het faciliteren van de tools in mijn praktijk, in de Access Foundationclasses die ik heb gegeven (ik heb mijn licentie daarvoor niet meer vernieuwd) en de Bars en Bodyprocessclasses die ik heb mogen faciliteren. 


Ik doe niets liever dan de tools van Access Consciousness toepassen op alles wat voorbijkomt in mijn dagelijks leven EN ik vind het heerlijk om anderen uit te nodigen naar hun gewaarzijn en hun weten, zodat ook zij een leven kunnen creëren waar ze BLIJ en GELUKKIG van worden.

(Dit doe ik d.m.v. Access Bars Classes Access Bodyprocess Classes, Losse sessies of een Persoonlijk Traject.)


All of life comes to you with ease, joy and glory!