Access Bars Class


Wil jij het heft écht in eigen handen nemen? Met Access Bars heb je GOUD in handen!

Leer in één dag de behandeling die ik zelf vaak toepas in mijn praktijk, die mijn leven veranderde en waar zoveel mensen al baat bij hebben (gehad).

De eerstvolgende Bars Class is gepland op zondag 3 oktober. Deze dag duurt van 9:30-17:30 uur en is in de omgeving van Schagen.

Laat via dit formulier weten dat je erbij wilt zijn, dan neem ik contact met je op. Of bel/app naar 06-12084045. Uiteraard kun je ook eerst al je vragen vrijblijvend door me laten beantwoorden.

Kun je deze datum écht niet, maar wil je het wél graag leren? Neem dan ook even contact met me op. Dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Op verzoek doe ik ook barsclasses op locatie. Lijkt me leuk om naar je toe te komen!

 

 Wat zijn de Bars?

 

De Bars zijn 32 punten op en om je hoofd die energiebanen vormen. Door deze punten zacht aan te raken, wordt een energiestroom geactiveerd. Hierdoor wordt vastgezette energie (elektrische lading) van alle gedachten, gevoelens, emoties en overtuigingen die je ergens over hebt (geld, je lichaam, relaties, etc..) losgelaten.


Het wordt ook wel vergeleken met de harde schijf van een computer. Door je hele leven heen heb je daar telkens programma's op gedownload die handig leken te zijn op dat moment. Als je nooit de programma's die jou niet meer dienen opruimt, raakt je harde schijf vol en loopt de computer uiteindelijk behoorlijk stroef en langzaam. 
Dat effect heeft de bars met al je standpunten, gedachten, gevoelens en emoties: Alles wat je in voorbije jaren hebt gedownload en opgeslagen, maar wat jou niet meer dient, wordt opgeruimd en verwijderd.

Na een Barssessie ervaren mensen het volgende:

  • Minder stress
  • Rust in hun hoofd
  • Meer energie en zin in het leven
  • Meer gemak met alles wat men tegenkomt in het dagelijks leven
  • Depressieve klachten verdwijnen of verminderen sterk
  • Lichamelijke klachten en pijn verdwijnen of verminderen
  • Minder last van hooggevoeligheid
  • Meer vertrouwen in zichzelf
  • Meer gemak in relaties (familie, liefde)
  • Betere slaap

Je investering in het leren van de Access Bars (in GOUD dus eigenlijk.. ;) is €300,- (vastgestelde prijs door Access Consciousness) Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen als ze samen met een betalende volwassene meekomen.
Ben je 16 of 17 jaar of herhaal je de class? Dan betaal je €150,-
Een uitgebreide manual met alle informatie, thee, koffie, drinken, versnaperingen worden door mij verzorgd.

Note: Ben jij 15 jaar of jonger en wil je de Access Bars graag leren, maar heb je geen betalende volwassene die meekomt? Neem dan even contact met me op. Dan komt het allemaal goed!

Nazorg die ik bied:
Als je wilt, voeg ik je na de class toe aan de appgroep met alle (voorgaande) deelnemers van mijn barsclasses. Hier kun je evt. een uitwisselmaatje vinden.
Daarnaast verzorg ik ongeveer eens per 3-4 weken een uitwisseling, waar ik evt. nog eens met je meekijk en je uiteraard ál de vragen kunt stellen die je hebt.

Zeg jij nu:

'Ja, Suus, ik wil het heft in eigen handen nemen. Ik wil dit leren!' Meld je dan hier aan!


Ik heb er ontzettend veel zin in om dit geweldige proces door te geven en aan jou te leren!

Ervaringen van deelnemers:
Merianne:

'Ik heb de Access Bars Class gevolgd bij Suus. Vooral de praktische benadering van Suus en het ingeven van haar eigen ervaringen vond ik erg fijn. Ze is duidelijk in wat ze te vertellen heeft en draagt de informatie op een leuke manier over. Aan het einde van de dag heb je de Access Bars al onder de knie en heb je zelf ook 2 behandelingen gehad!! Wat ook weer een positieve werking heeft. Ik vind het een aanrader! Dank je wel, Suus.'

 

Norma:

'Ik heb een Bars Class bij Suus gevolgd. Wat een enthousiasme en een fijne gastvrouw die zorgt voor een hapje en een drankje. Echt een leerzame, verzorgde dag.

Suus heeft veel kennis en praat graag over wat Access Bars in haar leven brengt en geeft haar kennis met veel enthousiasme door. Veel geleerd, eind van de dag een certificaat en 2 sessies ontvangen en gegeven. Ook verzorgt Suus een appgroep om uit te wisselen. Top!'

Een filmpje over het wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van de Bars:

 

All of life comes to you with ease, joy and glory!