Ervaringen van anderen


Jeroen;

Het werkt! Dat had ik niet verwacht! Ik was eerst wat sceptisch toen ik heen ging, omdat ik voor een podcast wilde weten wat het is, maar in een aantal weken i.i.g. bij mij alles positief veranderd in mijn leven. Vakvrouw!

 

Ik heb een aantal sessies geboekt. Als je last hebt van je lijf, ga je naar een fysio. Heb je last van onverwerkte emoties en gedachten... Ga je naar Shift and Shine.


Louise;

'Ik maakte een afspraak omdat ik nieuwsgierig was. Ik ging onbevangen heen om bij een vrolijke, blije en enthousiaste Suus op de tafel te belanden. Ze kwam, zonder veel voorinformatie, snel en helder tot de kern van dingen die voor mij niet lekker lopen. Op een ontwapende en neutrale manier, waardoor het voor mij gemakkelijk is om me open te stellen.

 

Ik ben het traject aangegaan. Elke keer ga ik weg met praktische tools die me helpen om issues in mijn leven aan te pakken. Vaak opgevolgd door een mail met wat er aan de orde kwam met die bijpassende tools. Heel fijn om nog eens iets terug te lezen!

 

Ook na het traject blijf ik heen gaan. Om nieuwe dingen te leren, 'in de vraag te blijven' en omdat het elke keer een fijne beleving is.'


Petra;

'Afgelopen jaren heb ik veel mee gemaakt, waarbij ik op een punt kwam dat alleen erover praten niet genoeg was.

 

Op het moment dat ik Suus tegenkwam met haar praktijk Shift and Shine, wist ik het! En ik dacht meteen.... Ik ga die behandelingen ondervinden om te ontdekken wie ik ben, om andere keuzes in mijn leven te kunnen maken en om rust in mijn geest en lichaam te krijgen.

 

Ik kan het iedereen aanraden die voelt dat er iets moet gebeuren in zijn leven. Na het traject merk ik aan mezelf dat ik goed bezig ben en maak ik andere keuzes in mijn leven.

 

Dank je wel Suus,... ik ben blij met jou!'Miriam;

'Mijn laatste sessie is geweest en nu alleen nog af en toe een oppoets beurt. 

 

De behandeling bij Suus was een bijzondere manier om op te ruimen en vooral ruimte te creëren voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Suus is iemand die met daadkracht en een bijzondere benadering een veilige sfeer creëert, waar een prachtig begin gemaakt kan worden voor een nieuwe start.

 

Ik ben super enthousiast over de manier waarop ze dit doet. Echt een aanrader voor mensen die willen opruimen.'


Janine;

'Mijn hoofd zat altijd zo vol. Er kon echt niets meer bij en ik wist niet hoe ik hem weer leeg kon krijgen.

 

Ik had al van alles geprobeerd en niets hielp. Toen hoorde ik van Suus en haar praktijk. Toch nog maar weer een poging gewaagd.

 

En ik moet eerlijk zeggen: ze kreeg er gevoelens en gedachten uit die nog niet eerder iemand bij mij los heeft gekregen. Ik heb eindelijk weer ruimte in mijn hoofd gekregen en er is een hoop opgeruimd. Veel tools mee naar huis gekregen, zodat ik ook zonder directe hulp er thuis mee verder kan.

 

Zelfs mijn dochter heeft er baat bij. Met haar gaat het nu ook steeds beter sinds ik ook tools voor haar heb gekregen... Top!

Ik ben zeer tevreden!'Marjolijn;

'Een traject bij Suus geeft je ECHT life-changing ervaringen en tools. Je kan ermee bezig zijn zoals je wilt/eraan toe bent...

 

Ik merkte al snel dat ik de tools, hoe vreemd ze in het begin ook leken, steeds vaker toepas.'


Gastenboek

Wil jij jouw ervaring met Suus / Shift and Shine delen en daarmee wellicht bijdragen aan het makkelijker maken voor mensen om te kiezen voor verandering?

 

Dat kan hier!

Commentaren: 1
 • #1

  Jenneke (donderdag, 03 januari 2019 13:32)

  Ik zing weer! Zomaar vanuit het niets zingen tijdens het koken, stofzuigen enz. Iets wat jaren weg was.

  De sessies bij Suus hebben een helder beeld gegeven van mijn onbewuste destructieve gedachten, patronen en de daaropvolgende gedragingen. Waardoor ik nu veel bewuster eigenaar ben van deze gedachten, waardoor ik patronen kan doorbreken en een fijner leven heb.

  Dit doe ik nu met de tools die Suus aangereikt heeft en vervolgens netjes op de mail nog eens binnen kwam. Ideaal om nog eens na te lezen of uit te printen.

  De keuze gemaakt te hebben om het anders te willen, de sessies van Suus die bewustzijn hebben gecreëerd, dieperliggende gedachten die aan de oppervlak kwamen... Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb! En raad het dan ook zeker aan om een persoonlijk traject te volgen. Voor jou, om jezelf op te bouwen en daardoor beter tot je recht komt, ook voor de mensen om je heen. Het was een hele stap om mezelf dit te gunnen maar een belangrijke stap in mijn persoonlijke leven.

  Suus heeft het talent om de juiste woorden te vinden bij datgene wat naar boven komt. Heel duidelijk, recht en doeltreffend. Prettig!

  Suus bedankt voor je toewijding.


All of life comes to you with ease, joy and glory!